Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk voor u en voor ons. De oefentherapeuten van ‘In beweging naar balans’ hechten veel waarde aan een goede kwaliteit van hun zorgaanbod.. Om deze kwaliteit te behouden en continu te verbeteren volgen we bij- en nascholingen en nemen wij actief deel aan intercollegiale overleggroepen en samenwerkingsverbanden.

Kwaliteitsregister Paramedici
Het Kwaliteitsregister Paramedici registreert en waarborgt de kwaliteit waaraan paramedici, waaronder oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, moeten voldoen om goede zorg te leveren. Onderdelen hiervan zijn zowel vakinhoudelijke nascholing, wetenschap als intercollegiaal contact. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder de nummers Gerie van de Vlekkert 599900891893, Annemarie Agterberg  49912528293.

Intercollegiaal overleg en samenwerkingsverbanden
De therapeuten van In beweging naar balans zijn lid van de beroepsvereniging VvOCM en Gerie van de Vlekkert tevens van de Van Dixhoorn Vereniging (VDV).
Daarnaast nemen wij actief deel aan verschillende netwerkgroepen/ samenwerkingsverbanden voor o.a. Chronische Pijn, Psychosomatiek, Ademtherapie en Slaapoefentherapie.

Tevredenheid meten
De kwaliteit van de zorg is binnen de praktijk een belangrijk aspect. Om inzicht te krijgen in hoe u de kwaliteit en zorgverlening ervaart neemt de praktijk deel aan klanttevredenheidsonderzoek.
Dit onderzoek, d.m.v. een vragenlijst, wordt uitgevoerd door Qualizorg of Mediquest.  Hiermee waarborgt de praktijk uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt. Dit betekent dat niemand ooit zal weten wie welke antwoorden heeft gegeven. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Wij hebben met het meetbureau een verwerkersovereenkomst afgesloten, die het zorgvuldig omgaan met de gegevens om u uit te nodigen voor de enquête garandeert.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Blog

Over Melatonine

Over Melatonine

Melatonine; wanneer gebruik je het? Iedereen gebruikt melatonine, het is namelijk een lichaamseigen stof. Een hormoon dat wordt aangetuurd door onze biologische klok, waardoor we slaperig worden. Dit proces begint al vele uren voordat u daadwerkelijk...

Een juiste houding..

Een juiste houding..

Zitten of staan met een kromme rug, hoe vaak doet u het? In ons dagelijks leven staan of zitten we met een ‘kromme’ rug. Zeker sinds de computers, tablets, smartphones en laptops ’s hun intreden hebben gedaan. Maar ook op het werk of in de rij bij de supermarkt. Kijkt...

Adem ik verkeerd?

Adem ik verkeerd?

Kunnen we “verkeerd” ademen? Soms voelt dat wel zo. Het ademen is bijvoorbeeld hoog  of snel. Is dat een probleem? Dat hangt af van wat we doen. We hoeven niet te streven naar een “goede” ademhaling, die bij alles wat we doen in  de buik...

Share This