Mariska Elders

(Psychosomatisch)
Oefentherapeut
Slaapoefentherapeut
Haptonomie

Sinds 1987 ben ik werkzaam als oefentherapeut, nu nog in Veenendaal , maar sinds kort ook bij In beweging naar Balans. Het is de bedoeling mij op den duur volledig op Apeldoorn te richten.
Ik heb veel ervaring met het behandelen van klachten op het gebied van stress, overspanning, slecht slapen, ademhaling, niet lekker in je vel zitten, rouw en verlies en onbegrepen of aanhoudende lichamelijke klachten (ALK).
Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als psychosomatisch oefentherapeut en slaapoefentherapeut, maar vooral ook vanuit haptonomie.
Haptonomie leert je voelen wat je lichaam je vertelt: over wat je wilt, wat goed voelt en wat niet. Als je jezelf kunt voelen, kun je keuzes maken, relaties aangaan en je grenzen aangeven. Haptonomie brengt je terug naar je gevoel, zodat je dat kunt meenemen in je dagelijks handelen.

Met welke hulpvraag u ook komt: ik doe altijd mijn best om u te helpen en te begeleiden naar verandering en vermindering van de klachten en waar mogelijk natuurlijk tot het oplossen daarvan!
Deze website wordt de komende maanden aangepast: om meer over mij te weten te komen kunt u tijdelijk kijken op de website van mijn praktijk in Veenendaal:

https://www.oefentherapie-elders.nl/

email: m.elders@inbewegingnaarbalans.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Share This